Wednesday, January 19, 2011

pakcik yg sengal!!!

        smlm p ukur baju seragam...giler ramai org hokeehhh!! penat aku beratur... lenkali kene suggestla kat org yg berkenaan buat kaunter khas tok ibu² comey mengandung...hahaha~~ giler mantap idea... bertuah giler badan dpt sponser kasot,baju kemeja,seluar,baju tshirt,labcoat tp yg malangnye sume benda yg disponser xbesttt langsung nk pakai buat p keje...kekeke~~ takat nk pakai buat dok umh okeh la kot... (giler meroyan hape kutuk baju spnser??waahaha) 
          lastly aku dgn kawan² decide nk mntk baju tshirt + kasot + labcoat jerk...kekekeke~~ pening kepala pegawai yang incharge...padanla muka ko... kalo x ko xder keje nk buat..takat sain² borang jerk apebaranggg....hahahhaa so bermula ekspedisi mencuba saiz yg sepatotnye...kekekeke~~
          mula² try labcoat dulu.... dpt saiz teros gerak ke baju tshirt... cam silaanatt tol pakcik yg jaga kaunter tuh... time kwn2 aku dia xbyk songeh plak nk layan..time aku dan² hulur baju saiz XL okehhh.. XL kaooo dia soh aku sarung... dgn baik ati kwn aku ckp aku ni tgh pregnant... dia selamba jerk jwb " ala lepas bersalin esok bkn ko kurus  pon time pantang nanty..." cam la varvieee... siap plak tuh sound ckp " ko jgn nk mengada² pakai baju ketat²,,amek baju saiz XL,amek yg lengan panjang punyer..." .. giler mantooppp sound aku kan.... kalo kasik saiz XL tuh soh kasik baju tuh buta² jerk ke laki aku.... sengal giler... 
         jahat mulot giler pakcik tuh...sesedap mulot buaya dia jerk sound aku gemok!! hahahaa~~ aku ape lagik time akk yg tukang catit saiz dok tanya aku  baju saiz ape? dgn selamba aku jawab  " saiz L kak,, lengan pendek yerk"... wahaahhaa...aku xperasan plak pakcik tuh dengor ke x saiz yg aku mntk tuh...kekekeke~~ lantak ko lah pakcik....huhuhuh
         opismate aku sorg nih pesan sok kalo ada borang aduan dia soh aku cpt2 isi gtau yg pakcik tuh cakap aku gemok,,sila buang pakcik tuh dari list supplier kita...lawak giler... smpai mcm tuh sekalik...hahahaha~~
          xper pakcik sok sy dh delliver sy akn tunjuk kat pakcik sy boley pakai saix M ( padahal sblm ni mmg pakai saiz M pon cume pk pas beranak sok better aku maju ke 1 lagik saiz yg lebey beso dr M.wahahaha...)
 

4 comments:

Siti Suhaila said...

alolo...u ttp mama vogue...xkira la u saiz pe....jgn marah2 k..t bby mencuka gak...

sukasukatulis said...

ella :: hahah~~ vogue la sgt....vogeh lagik adalahhh...lalalalaa~~

YanaMIB said...

cis mmg xde insuran mulut itu pacek..ks cili je daah..haha~ =P

sukasukatulis said...

yanamib:: kekekee~~ tau xper...nasib aku xbukak bunga² silatt..kalo x,,lama dh pacek tuh kene seligi dgn aku...wahahahahaaaa