Friday, September 27, 2013

assalammualaikum...
lamanya x hadpet blog... berabukkk bersawangg dah blogku ini... hahahaha~ rindunye nak berblog.. tapi apakan daya,, simptom M sgt lah menguasai diri sekarang ni di tambah plak dengan kerja-kerja kat lab makin banyak.. banyaakkk la sgtt keje~ hahahahaa...

banyak benda yang terjadik dalam tahun 2013 nih,,kejap jerk rasa nak ke hujung tahun...huhuhuh~ tak reti dah nak cerita yang mana satu yang jadik dekat diri den ni hah... hho0hoh0oh0~


yang pasti keje makin banyak seiring dengan jawatan yang dah diberikan baru² nih... wahahaha~ alhamdulillah berkat usaha pegi kelas bridging masa tahun 2010 aritu berbaloi² sangat sebab sekarang ni jawatan dulu dah upgrade naik sikit ke jawatan C27~ wihuwihuwihu~



ho0hoh0oh0h~ inilah hasilnyeee~ lalalalaa~


alhamdulillah berkat kerjasama semuorang kat sekeliling den,dapat jgk la habiskan bridging kelas tuh...hihihih~ mau aku meroyan sengsorang kang kene repeat sem sensorang.. xmo aku.. haha~ gagah la aku p kelas walopon time tuh tgh sarat mengandung & semester yang last aku baru start berpantang...ho0ho0h~ redah jgk la ke kelas dalam minggu pertama pantang..lalalala~

dulu kat opis lab aku nih ade 4 opismate.. sejak ktorg pat orang dipanggil interview untuk jawatan C27 tuh,,kemahen la ktorg wat luahan perasaan kat panel penilai..wahahaha~ keje dah nam tahun kot,skill gitu jgk.. nangiss kalo orang tahu aku nye skill tau~!! hahahaha~ akibat daripada luahan perasaan & jugak kebijaksanaan panel penilai yg rupa² nya x berapa nak paham rintihan ktorg nih,,xpepasal 2 orang opismate aku kene tarik ke jabatan lain. alasan nye ktorg kata masa interview ktorg TAK HADE KEJE~!! giler hape nak cakap xder keje??? orang cakap xder skill... orang mintak tukar fakulti & nak try environment baru tp yg dpt tukar 2 org je... lagik 2 orang ni???? dok dendiam jela kat lab lama... alahaii~

xpepasal la skrg ni untuk 4 lab pengajaran mak jaga sorang je nok~!! kelas hari² ade pagi & petang... xdan nak kemas barang² lepas abis kelas pagi teros prepare untuk kelas petang plakk~ wo0ho0ho0hoh~ kot kalo lah mak sakit ke EL ke naya je la kelas² yang kat lab mak nih hah...ahaha~

tahan sabar jerklaa skrg nih.. kene plak dikelilingi dengan orang LAMA lagik la serabut aku...hahaha~ keje dengan orang lama letih betoii la... nasibla bole tahan lagik tune peti suara mak nih.. kalo x, mau memetir jerk setiap hari...hahaha~ tibalah sampai satu tahap dok pk nak benti keje jerk jaga anak kat umah... tapi pk plak utang melambak haruslah setel kan dulu.. sok² duhet dah bergunung² potensi besarr aku nak benti keje... amiinn~ doakan semoga mak cepat kaya ye anak², ley bayar utang piutang yang adoo nih hahhh... kikikiki~

dapat plak job baru jaga bilik centrifuge lagik lah semakin bizi aku sekarang nih..ho0hoh0~ mo marilah belajarr semula cara me"RUN" kan sample² student medic ni hahhh~ kot dapat org mesia senang siket nak layan.. dapat yang foreigner alahaii lemahh lutot den nak layann.. macam² kerenahh~!! kene sabooo lagik..ho0hoh0h~

oklah banyak sangat menaipp arini.. hahaha~ eksaited sebenornye nak menaip tp dah tunggang langgang cerita aku rasa aku menaip hari ni..hahaha~ layan jek la yerk mana yang rajin nk layan  aku nye blog nih.. hahaha~ oklah cauu sin ciee~!!!

No comments: